✝ = ♡

KRISZTUSBAN MARADNI - A KORRAL HALADNI

PAUL WASHER - ÜLDÖZTETÉS VAGY ÉBREDÉS

2023. július 28. - KMAKH

Paul Washer 2008- ban elhangzott üzenete!

Az egyházra Amerikában borzasztó szenvedés vár.

Az egyház Amerikában szenvedni fog, bár most nevetünk ezen, de majd megkeresnek minket és a gyermekeinket. Bekerítenek minket a hálóval, még mi focizó anyukát vagy apukát játszunk.

Miközben mi annyi apró dolgon vitatkozunk, miközben a javaink, csecsebecséink bűvkörében élünk, most is szorul a háló körülötted és a gyermekeid körül és az unokáid körül és még csak a szemed sem rebben, nem rettensz meg ettől.

Izolálni fognak a társadalomtól, ahogyan ez már előfordult az idők folyamán.

Mindenki, aki úgy próbál vezető pozícióba kerülni, hogy elhiszi, amit a Biblia mond, őrültnek titulálják majd, míg végleg el nem hallgattatják.

Olyan dolgokat mondanak rólunk, amelyek nem igazak, és nem azért üldöznek majd, mert Krisztus követői vagyunk, hanem mert radikális fundamentalistáknak tartanak, akik nem ismerik Krisztus igazi útját, amely szerintük természetesen a “szeretet és tolerancia útja”.

Úgy tekintenek rátok, mint bigottan vallásos emberekre, akik az emberiség történetének legnagyobb gyűlölködői.

Már megkeresték a gyermekeiteket és megfogták őket, a közoktatáson keresztül érzékenyítették erre, átnevelték őket. Aztán azon csodálkoztok, hogy a gyermekeitek miért nem szolgálják az Urat. Hát azért, mert éveken át a Sátán szájába adtátok őket.

Tehát apránként zárul a kör, és aztán már nagy lépések következnek. Nézzétek mennyire gyorsan romlanak akár egyetlen hét alatt a dolgok!

Ugyanakkor tudnotok kell: az üldöztetés mindig rossz szándékból ered, de Isten mindíg jóra tudja azt fordítani. Hát nem jobb ebben az életben szenvedni egy csodálatosabb dicsőségért a Mennyben?

Jó ha az eszedbe vésed ezt. Ez az egyetlen dolog, amit újra és újra elmondanék. Ne higgyétek azt… a történelem folyamán rossz nézőpont alakult ki a mártírokról és az üldöztetésről. Azt hiszitek ezek az emberek azért éltek üldöztetések közepette és haltak mártír halált, mert őszintén hittek Jézusban. Természetesen ez volt az igazi ok, viszont akkoriban ezt senki nem mondta ki nyilvánosan. Akik mártír halált haltak úgy üldözték őket és végezték ki őket, mint az állam ellenségeit; gyermekmolesztálókat; bigottokat; szűklátókörű, ostoba embereket, akik semmivel sem voltak képesek gyarapítani a társadalmat. A szenvedésetek nem lesz nemes.

Ezért a gondolatvilágotok telve kell legyen Isten Igéjével, amikor minden ember ellenetek támad és üldöz. Amikor Isten Lelke és általános kegyelme vissza vonul, azt látod, hogy a saját gyermeked és unokáid ott vannak a tömegben, akik halálba taszítanak. Ez nem játék, valóság.

Szeretnétek ébredést és megújulást: a nagy ébredések előtt mindíg nagy nemzeti katasztrófák jártak vagy a gyülekezet üldöztetése. Hiszem, hogy Isten ad még egy nagy ébredést. Azonban, úgy gondolom, Isten olyan fiatalokat nevel, akik erősen állnak majd az Istenbe vetett bizodalmukban, hogy képesek legyenek átvészelni azt a poklot, amely ránk szakad; és itt lesz, mielőtt még felocsúdhatnánk. Ha csak Isten gondviseléséből nem így következne be.

Jegyezd meg ez nem üres fecsegés. Amíg el nem jön a nagy ébredés, ezek mind eljönnek, bekövetkeznek rajtatok. Legyetek készen, hogy elveszítsétek a házatokat, autótokat, akár mindeneteket.

kmakh_profile_hun_flag_tiny.png@kmakh

A bejegyzés trackback címe:

https://krisztusbanmaradni-korralhaladni.blog.hu/api/trackback/id/tr918180761

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása